Videocampagne voor sociale netwerken: La Mission Locale pour l’Emploi

Een videocampagne ontworpen voor sociale netwerken

De opdracht was heel duidelijk. De Mission Locale pour l’Emploi de Bruxelles Capitale wilde een inspirerende en moderne videocampagne voor sociale netwerken. Op basis van referenties zoals Nike advertenties of deze SNCF advertentie, schreven we een motiverende speech.

De uitdaging was om alle facetten van de Mission Locale pour l’Emploi te laten zien en in het bijzonder haar diverse publiek aan te spreken, bestaande uit jonge werkzoekenden en profielen in heroriëntatie met een kwetsbare achtergrond.


Een progressieve en aanpasbare workflow

Het was niet mogelijk de voice-over volledig te illustreren zonder een groot panel van acteurs nodig te hebben. Om binnen het budget te blijven, kozen we voor een montage op basis van stockbeelden. Natuurlijk moesten we enkele trucs vinden om de inhoud te vinden. We konden een paar mooie drone-opnames van Brussel vinden. Door middel van trefwoordenonderzoek konden we een visueel verhaal vertellen dat paste bij de inhoud van de voiceover.

In deze ontwerpfase konden we de klant een eerste versie voorleggen. Van daaruit besloten we een stadsopname toe te voegen om een verhaal toe te voegen dat authenticiteit en een persoonlijk tintje geeft dat dodelijk ontbreekt in stockbeelden.

Bekijk de campagne hierboven, aarzel niet om ons te vertellen wat je ervan vindt. En als u op zoek bent naar een bureau voor uw volgende project, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

D'autres articles qui pourraient vous intéresser...